Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дантелени Рокли
Вторник, 17 Март 2015 12:13

3 практични идеи за дома и градината

Написана от

Рециклирането не е само мода, то е необходимост, грижа за природата и още нещо. С малко въображение може да реставрирате всяка част от дома. Заимствайте някои идеи от интериорни дизайнери, майстори и домакини. Така може да попаднете и на чудесни предложения за мебели, обзавеждане, изгоден ламинат и още куп неща, които да са от полза за дома. Нека сега насочим вниманието към създаване на полезни материали за градинския салон:

Какво може да се направи от старите ръждясали легла от ковано желязо – те отдавна заемат място в гаража, но въпреки това не са загубили своя чар. Дайте им втори шанс и живот.

Необходими материали – малко циментови плочки, меки възглавници, старото желязно легло и „щипка“ фантазия могат да са полезни в начинанието за дома. Сега с тези ненужни на пръв поглед материали може да създадете чудесен салон за задния двор или верандата на вилата и да поканите смело гости за пролетта.

Преди да се заловите с майсторската част по рязане, напасване и сглобяване на пейки за двора е добре да знаете още:

Използвайте устойчиви на влага материали. Не забравяйте, че някои сезони от годината са придружени от много влага, а тя вреди, както на дървото, така и на желязото. Заложете на влагоустойчива дървесина са седалки и непромокаем пласт боя и лак за рамката на пейката. Това, освен, че ще заздрави рамката ще скрие следите от времето.

За монтаж на пейка в двора – използвайте стабилна основа. В случай, че не възнамерявате да циментирате краката на пейката в двора, то може да се възползвате от предложенията за ламинирани подове. Ако искате перфектен под може да обиколите и разгледате предложенията, както и цветовата гама. Чудесна комбинация би се получила на верандата с дървено покритие наподобяващо дюшеме.

Допълнително