Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дантелени Рокли
Понеделник, 12 Октомври 2015 13:06

Как да изградим пролетен декор в интериора на дома за зимата

Написана от

Когато по-студеното време пристига, съществуват известни правила и цяла колекция от идеи за създаване на уютна обстановка в дома.

За целта заложете на цветен режим на борови и ваканционни цветове, които могат да се променят в леки формули и да преливат една в друга. Махнете тъмните месингови или грънчарски контейнери и извадете на показ повече стъклени или кристални вази.

Променете тъмните шарки в декоративни възглавници със свежи, флорални щампи или каре за по-топло време. Или променете възглавниците с втора серия или редуващи се декоративни капаци.

И като стана дума за капаците на прозорци, врати или щори, предвидете есенното sanirane.

Ако имате колекция от плочки, сложи класически драперии, мебели в тежки нюанси за хола, то опитайте с освежаване интериора, чрез окачени тавани за хол.

Не забравяйте да поставите списания и цветни книги на масичката за кафе през пролетта и лятото. Това ще помогне отвън и да добавите цвят към вашия интериор.

Помнете още, че:

Промяната на сезоните дава възможност да се измъкнем от някои отдавна изгубени парчета и да ги направим център на внимание за известно време, добавяйки ги смело в дома.

Промяната на декор може да дойде с всичко наведнъж, като пролетта подтиква към голямо почистване, така и множеството приятни изненади, които носи ремонта през есента.

Сами ще се изненадате каква разлика има само в една малка промяна и колко много може да направи тя за настроението ви.

Ако зимата изглежда особено дълга, забравете календара и започнете от сега да вмъквате някои пролетни неща в интериора на хола, дори ако има сняг по земята, вглеждайки се през прозореца. Може да имате нужда от топли одеяла, но външния вид на дома ви може да бъде лек и вдъхновяващ.

Допълнително