Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дантелени Рокли
Понеделник, 13 Юли 2015 10:11

Качеството има значение

Написана от

На пазара за автоаксесоари има голямо разнообразие от артикули, които се различават, както по своите марки, така и по цените. Много често автомобилистите остават объркани от прекомерното предлагане на различни продукти, свързани с поддръжката на автомобила. Не винаги, обаче, добрата реклама означава и съответното качество. Доста от продуктите се оказва, че притежават доста надценени качества.

От своя страна, шофьорите са свикнали да се доверяват изключително на своя усет и преценка, що се отнася до купуването на определени дейтали или основни части за своята машина. Нерядко, самите водачи са повлияни от отзивите, които им споделят техните познати, които са използвали определен автоаксесоар.

В джунглата от предлагане, най-добрият начин за избирането на продукта се оказва … изачакването. Към всеки нов продукт, обикновените шофьори обичат да подхождат предпазливо и по-скоро с неохота, която се обяснява, както от тяхната привързаност към автомобилите, така и с недоверието, че именно този продукт е най-удачен за тяхната лека кола.

Дали се избират ветробрани за BMW или други аксесоари, автомобилистите не бързат със своя избор. Те имат цялото време на света, за да сверят своята информация с тази, която охотно им е предоставена от техните познати или съседи. Така, стигаме до основите на търговските практики, в които доволните клиенти са склонни да споделят с по-малък кръг от познати своето удовлетворение от определени продукти, а недоволството си – с колкото се може повече хора.

В този смисъл, дори обикновения избор на продукти, като съответните ветробрани за AUDI, е премислено, доста преди да бъде направена самата покупка. Има, разбира се и автомобилисти, които обичат да се доверяват на определени марки, но, за тази цел трябва да се отделят малко повече средства, тъй като най-известните и предпочитани марки са и най-недостъпни, като цени. Качеството, което желаем да притежава нашият автомобил има значение, а това се отнася, не само до нас.

Още в тази категория: « Почистване на домове За децата »

Допълнително