Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дантелени Рокли
Четвъртък, 09 Юли 2015 09:28

Ползите от козметичното огледало в банята

Написана от

Огледалото в банята е наистина незаменим помощник за всяка домакиня. То не само дискретно завършва облика във вашата баня, но и създава редица удобни евтини предпоставки. Всяка сутрин може да използвате огледалото, за да нанесете подхранващи кремове и грим или да оформите прилежно и модерно косата. Решението да направите всичко това е в избора на голямо огледало за баня. Такова ще е от полза за много неща и визуално ще намали ефекта на затворено и малко пространство.

Открийте предимствата - грим козметично огледало е вашият идеален съюзник, за да изглеждате добре, дори сред бурната прическа на ставане от матрака. Голямото огледало за баня ще е увеличително и може лесно да поставяте грим до най-малкия детайл. Например, някои модели предлагат пет кратно увеличение, което прави всеки ден перфектно форматиране. Можете също така да избират магнифлекс между единични или двустранни огледала. Гъвкава, подвижна рамка ще ви даде възможност да поставите огледалото перфектно до желаната височина и разстояние.

Изберете и подходящо осветление

С грим огледало с осветление на прожекторите, винаги ще имате гарантирана правилна експозиция. В някои модели нани може да преминавате между леки функция, които се използват от професионалистите по грим и топла бяла светлина. Такава може да ласкае по идеален начин визията, за да направите вашия вечерен грим. С чаша панел можете лесно да превключвате от една до друга експозиция. Осветлението може да избирате от трайно LED осветление с минимална консумация.

Огледала с хубав дизайн

Огледалото за грим е не само изключително удобна за банята, то се откроява с функционалност и дизайн. Такова може да бъде поставено и в спалнята около матрака. Има много различни двулицеви модели на пазара, така че не може да сте сигурни, кой модел ще се вписва идеално в стила на вашия интериор ако не сте опитали. В модерна баня с елегантен дизайн, подхожда и квадратна форма. Такава стои добре и идеално и на месата с кръгла версия. Трябва най-накрая да направите избор между свободностоящ модел или закачащ се на стена. Научете и повече за удобството на вашата спалня с модели тед.

Допълнително