Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дантелени Рокли
Сряда, 02 Декември 2020 12:52

Ефективно народно лекарство за дървеници - съвет от знаещи хора

Написана от

Днес най-известният вид дървеници са домашните. Те са разпространени в човешките жилища още преди сттици и хиляди години. Наричани са така неслучайно… Какво още не знаете за тях, предлагаме ви сега да научите, чрез някои Интересни факти, както и защо се наричат ​дървеници.

Предвид факта, че се заселват в легла, по-близо до източници на храна, те се и хранят изключително с човешка и животинска кръв.

Дървениците се хранят през нощта в интервала от 2 до 5 часа. Те водят активен живот през нощта и мястото, където човек спи, е идеалното място за живеене на тези паразити.

Никой не е в безопасност от появата на домашните бъгове. Дори поддържането на къщата идеално чиста не ги спира да се появят.

Откъде идват дървениците?

Има много начини те да се появят в къщи и апартаменти. Дървеници могат да останат от предишните собственици, ако купите апартамент на вторичния пазар.

Те дори могат да се появят в чисто нови къщи и апартаменти. Могат да бъдат донесени от съседи със стари мебели.

Дървеници могат да бъдат донесени от гостите по дрехите им. Ако не започнете борба с тези паразити, скоро домът и мебелите ви ще са пълни с тях. Дървениците се размножават много бързо.

Тази борба трябва да се води, чрез пръскане срещу дървеници и заедно със съседите. Често, буболечките могат лесно да мигрират в други апартаменти и да се върнат, след няколко месеца.

Попитайте колеги, роднини и приятели, които са се сблъскали с този проблем, кое е най-ефективното народно лекарство за дървеници, след което дървениците изчезват от апартаментите. Може да ви бъде препоръчано да използвате валериан и пелин.

Вливането на валериан подмазва повърхностите на мебелите, след което буболечките, започват да пълзят навън. Този метод може да се използва само когато дървениците все още не са имали време да снасят яйца.

Пелинът се разпространява из стаята, миризмата му плаши дървениците. За най-старото лекарство се приема разтвор на керосин, терпентин и вряща вода.

Всички тези компоненти трябва да бъдат смесени и обработени с мебелни повърхности и подове. Към разтвора може да се добави сапун. Високите и ниските температури са фатални за дървениците.

Може да се приложи замръзване при поне 20 градуса, но това може да се извърши само през зимата.

През лятото е по-добре да се прилагат високи температури. Народните средства за лечение на дървеници са ефективни само ако насекомите са се установили наскоро в апартамента.

Ако народните лекарства за дървеници не помогнат, опитайте се да се отървете от тези паразити с помощта на различни отрови, аерозоли, прахове, моливи, продавани в железарските магазини.

Сега в Интернет се предлагат голям брой универсални средства за борба с дървениците. Може да прочетете отзиви за тях и да използвате най-ефективния, според вас инструмент.

На третия и десетия ден, след пръскане на дървеници за дезинсекцията се препоръчва да се провери неговата ефективност и, ако е необходимо, да се обработи повторно.

Ако унищожаването на дървеници с народни средства не е довело до желания резултат, тогава препоръчваме да се свържете с професионалисти ot Превента ДДДД. Te имат опит и ще унищожат възможно най-ефективно и безопасно за хората.

Допълнително