Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дантелени Рокли
Вторник, 21 Януари 2020 17:48

Изсичане на дървета в лятната вила

Написана от

Дърветата и храстите изискват много грижи. Факт е, че след години клоните им изсъхват, може да имат много голяма корона, която дори може да доведе до авариен наклон. Наличието на сухи клони е изпълнено с факта, че от силен порив на вятъра те могат да се счупят и да навредят не само на околните сгради, но и на хората.

Изсичането на дървета се извършва, както на части, така и изцяло. В този случай мъртвата дървесина може да бъде отстранена заедно със здрав ствол поради риск за сигурността. Също така големите корони могат да пречат на електропроводите, да висят над паркинги, къщи и значително да влошат видимостта на пътя.

Във всички тези случаи се изисква професионална сеч на стари дървета. Това важи и за частната собственост върху земята.

Такава сеч и цялостно почистване на дворове се предоставя от екипите на hamalski.com.

Изсичането на дърво е изключително трудно, а в някои случаи просто невъзможно. Може ли да отсечете десетметрово дърво, което виси над къщата ви и жици по такъв начин, че да не повредите нищо? Без участието на специалисти това е много опасно.

Днес много фирми предлагат подобни услуги. За да поверите тази работа, обаче трябва да намерите не коя да е, а само доверена компания, която има достатъчен опит, квалифициран персонал, подходящи инструменти и оборудване. Именно към тях принадлежи компанията " hamalski". Разполага с цялото необходимо специално оборудване и инструменти. Екипът се състои от висококвалифицирани специалисти, които от много години успешно режат дървета в района на София. Освен това „фирмата разполага с всички необходими разрешителни за осъществяване на този вид дейност.

Тук може да видите повече за самото Почистване на дворни места цени.

Как става самата сеч:

Изсичането на дървета в лятна вила може да се извърши, единично или масово (при почистване на територията за строителство, полагане на тръбопровод или други ситуации).

Първата стъпка е връзването на специално въже към багажника. След това се извършва разрез. С помощта на линия се задава посоката, в която е необходимо да се зареже самото дърво. Този метод може да се използва само ако площта на обекта позволява безопасно падане на ствола на дървото. В противен случай това е забранено.

Изсичане на опасни дървета с естествен наклон - За да направите това, се прави специален клин към падането. Също така е необходимо да се изчисли площта за падане на дървото. Всички процеси се извършват от земята и се извършва контрол, за да не се повреди нищо.

Изсичане на дървета в градината на части - тези работи се извършват с участието на специално оборудване (кули) или катерач. Стъблото на дървото се нарязва на части, като се започне от короната. За да не са нарязани части от дървото да не повредят околните сгради, е необходима платформа от около 4х4 метра.

С висящи части на багажника - това е подобен метод за рязане на части. Но има една отличителна черта. Ако дървото е в непосредствена близост до къщата или други сгради, тогава всяка трионна част от багажника е вързана с въже. След това бавно се спуска надолу. Този метод отнема повече време, но ви позволява да отрежете абсолютно всяко дърво.

Както можете да видите, рязането на аварийни дървета, както и изсичането на мъртви дървета е много трудна работа. Това е работа за експерти, които са наясно със спецификата на своята работа и винаги са готови да се справят с най-сложните задачи. Също така, ако е необходимо, ще премахнем всички изрязани клони и ще премахнем пънове след изсичане на дървета. Винаги може да разберете по-подробна информация за цената на услуги от самите мениджъри по телефона. Получете изгодни цени за София и околностите 0888 300 500.

Допълнително