Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дантелени Рокли
Сряда, 17 Май 2017 19:50

За работа на двигателя

Написана от

Щепсел искра се състои от щифт контакт, няколко електроди, метален субстрат и керамичен изолатор. Притежателят се завинтва в главата цилиндър на цилиндровия блок. Материалът на изолатора е изработена от високоякостни техническа керамика. В керамичната част на запушалката са закрепени два елемента: контакт щифт и централния електрод, между които могат да бъдат инсталирани резистор, който действа за подтискане на радиосмущения. Електрод страна е спойка директно към шасито.

За работещ двигател, е необходимо сместа в цилиндрите да набъбне. Такова възпаление се причинява от искра, генерирани от електродите на запалителната свещ. Тъй да се появят на електрически разряд, има някои условия, които трябва да бъдат изпълнени, а именно: интервалът между електродите трябва да бъде приемлив, съставът на гориво-въздушната смес да бъде правилно, електродите трябва да имат различни потенциали, и създаване на освобождаване от около 10 кВ. Когато пространството между електродите искра, малко количество смес въздух-гориво се нагрява до достигане на температурата на горене и възпали останалата част от сместа. В резултат на това пламъкът се разпространява през горивната камера. Ако интервалът между електродите на запалителната свещ е по-малко от необходимото искра ще се постигне по-ниско напрежение. Изглежда очевидно, че това не е положително. При тези обстоятелства лакомия увеличава двигател, а мощността ще намалее.

В противен случай - ако времето ще бъде по-дълго, отколкото е необходимо - искрата също ще се постигне по-високо напрежение. Това може да доведе до някои нередности в работата на двигателя, поради което ще бъде трудно да се започне, особено в мокро време. Въпреки това, не само свещи имат влияние върху двигателя. В действителност, тя може да бъде точно обратното, т.е. двигателят да причини щепсел недостатъчност. Смес твърде богат или твърде бедни, повреден бобина - това са само на няколко фактора, които могат да повлияят на щепсела.

В този случай, въпросите са: какво може да се направи, за да се намали губи гориво и в същото време, да се увеличи мощността на двигателя? Или - как можем да се гарантира правилното функциониране на свещи в изключително трудни условия? Ако търсите за качество набор от свещи, добре дошли в нашия онлайн магазин. Вие ще бъдете изненадани от частите за качество, които ще намерите тук. И всичко това на достъпна цена и разумни срокове за доставка. В допълнение към включете нашия онлайн магазин ще намерите много други части, в това число: чистачките, въздушни филтри, топката ставите и т.н.

Допълнително