Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дантелени Рокли
Сряда, 10 Май 2017 16:57

За удобство, флипчарт

Написана от

Тези, които по силата на характера на работата им често трябва да се говори пред публика, да се провеждат срещи и събирания, със сигурност знаете колко полезно може да бъде в една такава модерна устройство като флип чарт, който е магнитен маркер борда на статив или на стойка в конфигурацията на които също са листа хартия.

Без съмнение - един от най-популярните офис консумативи, чиято популярност расте само с времето. Знаеш ли защо? Флипчартове за провеждане на семинари и майсторски класове: прости и удобни Използването на такъв проект е от особено значение по време на работните срещи, майсторски класове с участието на малка аудитория, когато можете да направите, без представянето на "големия екран", но вместо това - по-рано, за да се подготви презентация за хартиени листа, определен от горната страна, както и листата в тетрадка.

"За да превъртите през слайда," достатъчно само да обърнем страницата. Което е особено удобно: Един водещ винаги може да се допълни вашата схема, чертеж или писмено в списъка на лист по време на речта си. Какво друго са предимствата на флип чартове, за които те определят точните разходи за включване в "За офиса" от онлайн магазин "Office1"?

Универсалност. Тя може да се използва по време на презентации, семинари, майсторски класове, както и в художествени ателиета и училищата като лека и мобилна "триножник". Компактният размер и преносимост. Ако е необходимо, такъв проект винаги може да се премести в друго място. С него може лесно да се справи с още един човек, без чужда помощ. За удобство, флипчарт, бяла дъска всъщност купуват специални гумички Дъски маркерни, гъби, почистващи продукти за бели дъски и магнитни държачи за маркерите, което е много удобно, готови да прикачите снимки, графики, диаграми, на борда.

Всичко това можете да получите в нашия магазин на конкурентни пазарни цени. Няма значение дали искате да си купите флипчарт в София или в населено място на хиляди мили от столицата. Ние ще изпълним вашите стоки до всяка точка в България. И не забравяйте да включите в списъка на поръчката специфични маркери за писане на магнитна дъска флипчарт.

Допълнително