Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Дантелени Рокли
Петък, 17 Юни 2016 09:24

3 най-купувани тъкани за спално бельо

Написана от

Както в дрехите съществува голямо разнообразие от материи и тъкани , и в покритията така за матраци.

Нека СЕ спрем по-на английски няколко естествени конкретно Плата за създаване на английски спално бельо и техните Характеристики:

Памук

Спално бельо от памук е сред най-популярните материи днес. От памук са произведени различни материали, които са различни торсионна технология и тъкани влакна. Сред тях вече може да са ви познати имена като: ранфорс, американ, батиста, сатен, биоматин, американ.

От една и съща суровина може да получите различни материали и различни ставки качество на повърхността и плътност. Най-строги платове прежди, създават повече сила на бельото и остават непокътнати за години напред.

Висококачествената памучна тъкан с до 500 бода на cm², но експонентата 60 се счита за добро в производството на памучно бельо . Комплект от памук спално бельо е известен със своята издръжливост . Такъв е в състояние да издържат няколко изпирания. Материя СЕ използва Тази Широко и КАТО Основно покритие за направата на английски някои матраци.

Памучната тъкан има добра вентилация и отлична абсорбция на влага. Друго важно предимство е, че не се натрупва статично електричество.

В магазините често срещани са комбинирани материи от памук и полиестер. Те са много по-трайни, но изкуствени и синтетични влакна, не могат напълно да заместят естествените. Тези недостатъци включват възможността за електростатичен заряд и това да се придържат към тялото.

Кретон

Той е един от най-евтините и в същото време най-практични материи, които не се нуждаят от специални грижи. Въпреки това, бельо на американ не толерира измиване: бързо губи своята бивша яркост и става тънко.

хавлиени плетива

Тук тъканите се състоят от малки въси, което придава специална мекота и нежност. Не се налага да се простират на топло, лесно да се изпират. Единственият недостатък им е в това, че им трябва дълго време да изсъхнат, затова и се препоръчва да изсъхнат в специална машина.

Модели тези всички естествени Материали Завивки и спално бельо, създават максимума за един спокоен сън.

Допълнително